||/\|M/\

[juoppoo]

Juopon tarinat

-ei perustu tositapahtumiin (mutta melkein?)-
#

"Beep beep. Maassa makaa joku. Bzz. Tarkistetaan..bzz. "
Elintoiminnot: heikot
Ulkonäkö: kauhea
Haju: Sanoinkuvaamaton
"örrrh.. örg.. örinää. ääh..hää. Lishä vinah tahi lähte henki!"

Putkareissun jälkeen, joskus tulevaisuudessa.

30.5 Kaamea kankkunen!!

En muista parista viime päivästä mitään. Toinen tietokoneeni on hävinnyt ja lattialla on varmaan 10 korin edestä tyhjiä kaljapulloja. Täällä on tainnut olla bileet? Jostain syystä en löydä rahojani. Taitaa olla lompsassani jonka olen kadottanut.

36.5 Rahaa tuli, huomenna dokaan, taas mie mokaan!

Jea, sain joltai 15e lainaks, emmä sitä edes tuntenut mutta kun lupasin maksaa joskus takas, se heitti 15e setelin mun kouraan. Käväsempä hakemassa ison pullon viinaa, huomenna saa taas nauttia.

37.5 Ryypiskelin ja katkaisin vahingossa kaikki kielet

Vahinkoja sattuu sitten huonoimmillekin, viinapullon vetämisen jälkeen kaaduin skittani päälle ja kaula poikki. Kitarasta ei katkennut kuin kielet.

8.6 Heitetääs välillä kesämeiningille

Mie ilman paitaa kävelin tuolla kaupungilla, viinapottu toisessa käes ja toises makkarapaketti. Istahen sit siihen ystävieni juoppojen seuraan ja aloin pistää makkaraa suuhun. Kyllä moni "viimeset rahat kaljoihin laittanut" tyyppi kyyläs pitkään kun janojuomana vielä kossua piäl. Siinä sitten nätti blondi kattel jo sillä silmällä kun viinaa valu suupielest ja makkaranpalaset mahalle, se tekikin sitten lähenemisliikkeen ja aattelin että koht menttii vähä sivummal. Mut se pyyski vaa viinast hörppyy.. aika biatch! Arvoo annoinko? Paha sannoo ku en muista.

9.6 Lattialta heräsin, en tiedä kenen luota

Vähän aikaa pyörisin että mitä, en tiedä missä edes olen. Vaatekomeroon olin jossain vaiheessa painunut nukkumaan. Lompsaa ei ole näkynyt vielä mutta jos palauttelisin pulloja niin se voisi hyvässä lykyssä löytyäkin. Varmaan myös pari kissanraatoa hajusta päätellen. No, en muuten jaksaisi vaivautua pullojen kanssa mutta on jano, eikä rahaa. Pari koria siirtelin jo ovelle päin ja löyty 50e seteli lattialta. Taiampa lähteä alkoon.

13.6 Lattialta heräsin, en tiedä kenen luota

Sattuu tätä paremmissakin piireissä eli näköjään myös meikäläiselle, viime päivistä ei muistikuvaa, kotona en ole ollut mutta taskussa on vieläkin 50e. Taijampa lähteä alkoon.

15.6 Aah taas viikonloppu

On se hyvä että on perjantai, sen verran raskas viikko ollut että tänään maistuu bisse jos toinenkin. Viimeksi kotonaollessani taskussa oli 50e, nyt sitä on 150e. Taidan selvitä viikonlopun yli. Selvitä hengissä siis, alkoholin voimalla. Selviämistä jos jouluna miettisi. Alkoon en lähde, taidampa käydä naapurissa kattelemassa mitä he tänään meinaa.

16.6 Örveltämisestä rangaistaan

Voi elämä välillä kolhia ja pahasti. Tai naapuri. Hyvät tarjoilut oli ja mukavasti ilta meni aamuyöhön kunnes se jostain syystä mätkäs mua turpaan kun olin kusella sen sängyssä..en ymmärrä mistä moinen raivopurkaus. Käyn vaatimassa tänään kipukorvausta alkoholina, yöllä en onnistunut kun se ehtis heittää mut pihalle ennen kuin sain edes mulkun housuihin. Taidan käydä tänään taas kylässä.

17.6 Hissuksiin

Olen päättänyt pitää pienen tauon. Naapurissa vierailuista meinaan, eilen lensin taas pihalle aika nopeesti sen jälkeen kun grillin vahingossa kaadoin niiden terassille. Ei sitä kaikkee huomaa kun oli sen muijan pikkuhousut naamalla. Tasoitellen vain, muutamat päivät, ettei ihan övereitä vedä. Onneksi kaveri toi viron matkaltaan Viru Valgea potun josta saan hyviä tasoituspaukkuja.

22.6 Taas viikonloppu

Alkaa olemaan taas elämänsä kunnossa kun laskeutunut hulluudesta ja noussut kuolemista. Kaveri lupas pistää tänään koko illan mutta miettisin vaan että viitsiikö kun kunnos nyt.. no en miettinyt hetkeäkään, lähetään taas menee.

x.x Lattialta jostain tuskaisena

Ei päivästä eikä paikasta tietoa. Jos tästä selviän, ikinä en enää juo!

x+2.x Janottaa

Onko tuttua lupailut juomisen lopettamisesta ja sitten selvinpäin ajatellen että ei muutama biise pahaa tee. Nyt on jano niin hain korillisen kaljaa kaupasta. Ekaa maistelen. Ja hyvää on.

26.6 PAUK PAUK

Kumma ettei musiikkia edes saa kuunnella yöllä kun heti ollaan paukuttamassa ovea (ovikellon ruuvasin irti ettei minnuu häiritä sillon kun kittaan kaljaa!). Pitäisi katkoa kädet noilta sinipukuisilta jotka siellä nyt häärää. Kummaa touhua, ihmisten pitäisi olla nukkumassa, onhan kello jo 00:30.

27.6 Suututtaa!

Ei olisi pitänyt niille sinisille peikoille ruveta uhoomaan, putkasta äsken pääsin kotio. Hyvä puoli on, että vielä on olutta jäljellä. Urpot on urpoja, nyt suuttuttaa ja kaadan ainakin 3 bisseä yhtäaikaa naamariin!

28.6 Kohti parempaa huomista

Kohta viikonloppu joten pitää harjoitella juomaan ettei käy kuten eilen että sammahdin kesken juomisen. Tänään vähän, huomenna enemmän, ylihuomenna vielä enemmän ja sunnuntaina laskeutumiset. Pottu viinaa tänään ja kori kaljaa, ehkä riittää illaksi. Taidanpa myös illemmalla painua kaverin luo ihmettelemään välillä, yksin on syvältä dokata. Se ei varmaan ota koska huomenna töitä mutta jos heitän sille pari paukkuu niin eiköhän se huomenna ole sairaana. Jeh.

30.6 Lärvilauantai

Sainpas houkuteltua kaverin dokaamaan joten samalla reissulla vielä. Harvemmin sitä vain yksi päivä tulee kiskottua, silloin kun otetaan niin otetaan kunnolla. Ja koska on lauantai, ei voi olla ottamatta. Puistoon istumaan.

1.7 Hiljainen sunnuntai

Voi voi voi..äkkiä sixpack naamariin, ei tätä krapulaa kestä kuollutkaan!!

2.7 Vielä hiljaisempaa

Eilinen menikin taas puistossa istuessa (ja juodessa, tietty!). Täytyy istua vielä kun pystyy, talvella siellä on vähän kylmä istua kuset housussa.

3.7 Tänään en ota

Tipatta menee tämä päivä. PAHASSA krapulassa.

4.7 Tänäänkään en ota

Nyt vasta uskaltaa ruveta muistelemaan viikonlopun örinöitä. Hyvä muistella kun mitään ei muista.

5.7 Vieläkään en ota

En juo ikinä enää. Krapula alkaa hellittää. Ai hemmetti, kohta taas viikonloppu. Mainiota..

Kesästä pitää nauttia

(pitää muistaa levätä muttei liikaa koska se väsyttää)
Tuossa tulikin, ihme kyllä, oltua hieman pitempääkin selvinpäin, sisuskalut taisi ääneen jo huutaa armoa. Annoin armon tällä kertaa, jotta seuraavalla kerralla ei valittelisi niin paljoa. Kaverit jo ihmettelivätkin että mikäs on äijälle tullut kun ei enää olut maistu. Sitä aloin itsekin miettimään että ihan hullua touhua, kesä parhaimmillaan, kelit lämpimiä, bisset kylmiä ja hameet lyhyinä. Tällaisia asioita juoppo-Jarmo miettii, sohvalla makoillen tv-kanavia selailen eikä sieltä tulekaan mitään. Yllätys. Elämä ei tunnu miltään kun aina vaan makaa. Mutta mitää muutakaan ei huvita tehdä. Jarmo on laskenut päiviä, välillä tunteja, lähes minuutteja, milloin viimeisen paukun on vetässyt.

"Bong bong" kuului päästä ja yhtäkkiä juoppo olikin jo matkalla terassille. Tästä alkaa hyvä kesä ( *hyvä* kesä koska ensin se oli hieman syvältä, huom). Tuntuu aina hölmöltä kulkea kujilla selvinpäin koska jalat ei tahdo kulkea suoraan. Alkoholi auttaa aina siihen. Sen juoppo on todennut juomauransa aikana. Laivalla se ei tahdo toimia, muut kulkee suorassa humalassa mutta hän taas kävelee pitkin seiniä muiden kaljoja kaadellen.

- Taidan mennä lähikapakin terassille, myöhemmin sitten keskustaan päin ellen suunnasta silloin eksy, juoppo miettisi ja astui sisään viileään Teron Baari -nimiseen räkälään. Kälynen paikka mutta hyvä kesällä terassin takia, talvella siellä viihtyy vain jos ei jaksa krapuloissaan pitemmälle kävellä. Nuori likka myymässä jolleka juoppo hihkas "Pitkä olut ja sassiin!". Tyttö ihmetteli, mitäs tuo noin kiukkusena, juoppokin vasta sanottuaan tajusi että kaljan himo taitaa olla pahimmilaan, siitä kireys.

- Kröh ja aski ällämmää, kiitos, juoppo jo nuoleskeli. Maksettuaan juoppo-Jarmo siirtyi takapihalle jossa jokunen muu rapulaisen näköinen hiippari istuskeli. "Onneksi ei sentään ole krapulaa", juoppo-Jarmo tuumi ja istui muovituolille yksinäiseen pöytään ja pisti tupakiksi. Ei tarvinnut kun röökin sytyttää niin vieressä oli helvetillisen hien kyllästämä krapulakone pummimassa tupakkaa. "Otas tost sit" ja juoppo-Jarmo ojensi sille tuhkakupista tumpatun röökin. Krapulapaska kiitteli onnessaan ja palasi kiroten omaan pöytäänsä juomaan miestä väkevämpää.
- Päivän lehteäkin joku ehtinyt lukea, tuumas juoppo-Jarmo kun huomasi sen mytyssä yhden muovipöydän alla. "Hienoa. Jos parit vetäisis äkkiä ja lähtis etiäpäin" ja ei mennyt kuin tunti ja 4 olutta kunnes Jarmon takaa kuului "No terve doku, suakin näkee välillä!".
- Hermanni perkele! juoppo-Jarmo huudahti kun tunnisti entisen työkaverinsa, samaten entisen ryyppykaverinsa. "Tässä kuntoa parannellut että jaksaa taas", Jarmo totesi ja pyysi Hermannia istumaan pöytään.
- Ee-emmä nyt kerkiä, piti vain hakea yksi asiakas täältä muttei sitä nyt näy, Hermanni sanoi vilkuillen ympärilleen ja silloin juoppo-Jarmo huomasikin ettei Hermannilla ollutkaan edes olutta. Kumma tyyppi. "Otanpahan sitten sunki puolest" Jarmo sanoi ja kohotti lasiaan, sen jälkeinen pitkä hörppäys oluesta sai loppuvaahdot naamariin ja päälle röyhtäys. "Taidan ottaa kyllä vielä..yhden." Jarmo ajatteli ja käveli tiskille. Nuoren likan tilalle oli tullut joku vanhempi harppu, ruma ja kiukkusen näköinen. Ei ennen tällaiset asiat ole vaikuttanut mutta nyt selvänä vainoharhaisena Jarmo ajatteli heti että hän oli tehnyt jotain. Katsoi terassille, Hermanni oli jo lähtenyt paikalta. Kiireinen mies, asiakasta odotteli. Ehkä sen näkyy myöhemmin. Mutta en tässä paikassa, juoppo-Jarma ajatteli ja ja jatkoikin tiskiltä suoraan pihalle ja lähti keskustaan päin. Onhan näitä paikkoja ja päivä on vasta alussa, kuten myös jano.

Seuraava kurkunkostutuspaikka saa olla Täysjuoppo -baari, matkaa kertyi 50 metriä muttei Jarmo jaksanut kävellä yhtään pitemmälle. Kuumuus alkaa tuntumaan ahdistavalta, hiki valuu otsalta ja paita jo aivan märkä. Jos olutta ei ole kädessä, se on hengenlähtö lähellä, jopa sivullisilta. Ensimmäiset 2 pitkää tuoppia juoppo-Jarmo joi sisällä tuprutellen samalla ja hakaten kolikoitaan pelikoneisiin. Poks poks kuului vaan, ei pelit olleet antavalla tuulella. Yhtäkkiä siihen raahautui taas jonkin sortin ojassanukkuja, "Hei, oliskos sulla heittää 20e?". Ei saakeli, Jarmo ajatteli ja ihmetteli jopas on pummeja joka paikka täynnä. "Ei." sai riittää vastaukseksi koska tätä hetkeä ei ole tarkoitettu jauhamaan paskaa kenenkään kanssa vaan vetämään sitä bissee alas niin nopeasti kuin kurkku vetää.

Kuka se on väittänytkään että juominen tuhoaa aivot? Juoppo-Jarmo kun vietti selvää kautta, se oli hänelle pahin teko ikinä. Mitään hän kun ei enää muista rellestämisajoistaan, ei kaikista pummimistaan rahoista joita ei maksanut takaisin, ei deekujakaan joiden kanssa sillan alla omatekosia veteli. Kunhan alkaa moottori toimimaan taas ja pääsee kunnolla vauhtiin, alkaa taas pääkoppa toimimaan ja kaiken maailman sillan alla nukkujat tulee mieleen. Äskeinen herrasmies oli yksi hänen entisistä ystävistään, ei tosin parhaimmista koska nimeä, kasvoja eikä edes hajua sattunut muistamaan. Mutta olipahan muutamat kerrat lainannut siltä rahaa, viinaan (kuka sitä rahaa ruokaan jos alko on auki!). Pöytään kävellessään tämä "ojassanukkuja" kirosi mielessään että johan on saatana, taas on huijattu. Tästä ei ehkä hyvä seuraa, varsinkaan jos "ojassanukkujalta" alkaa itseltään rahat loppumaan. Juoppo-Jarmo siirtyi etupihan terassille ottamaan raitista ilmaa filtterittömän sätkän läpi. Kolmas bisse meni tässä paikassa ja monta paikkaa olisi edessä. Hän päättikin vaihtaa kohta taas baaria kunhan tyhjentää rakkonsa. Reiluna reiskana ei hän viitsinyt mennä vessaan, jos jollakulla olisi pahempi hätä, joten hän kusasi baarin nurkalle välittämättä muiden paheksuvista katseista. Matka jatkukoon, kun vetskari suhahti kiinni.

Muutaman korttelin päässä tuli väsy ja jalat petti alta. Zzz. Poliisit kun sattuivat näkemään sen haisevan ihmisraunion, he ystävällisesti kiidätti juopon putkaan. Nukkukoot siellä, ikuisesti.

#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#